5-tegen-5 Strategische Team Pokémon-gevechten!

Advertentie

Laatste Versie

Update
2 mrt. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
50.000.000+

App APKs

Pokémon UNITE GAME

Vorm een ​​team en schakel de tegenstander uit in Pokémon's eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel!

Sluit je aan bij Trainers van over de hele wereld terwijl ze naar Aeos Island gaan om deel te nemen aan Unite Battles! In Unite Battles nemen Trainers het tegen elkaar op in teamgevechten van 5 tegen 5 om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Teamwerk is de sleutel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, in level stijgen, je eigen Pokémon ontwikkelen en proberen te voorkomen dat het andere team punten scoort. Stel je teamwerk op de proef en neem de overwinning mee naar huis!

Belangrijkste kenmerken:

• STRIJD IN STIJL: Ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, waarbij er regelmatig nieuwe stijlen verschijnen!

• UNITE MOVES: ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de meest hachelijke situaties.

• RANK UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!

• COMMUNICATIE IS SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en - voor het eerst in een Pokémon-titel - voicechat om te communiceren en op één lijn te blijven met je team.

• PLATFORMOVERSCHRIJDEND SPELEN: daag trainers van over de hele wereld uit voor Unite Battles op het Nintendo Switch™-systeem of op een compatibel mobiel apparaat dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel de Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang gemakkelijk tussen apparaten te synchroniseren.

Bekijk de officiële website voor meer informatie en volg Pokémon UNITE op Twitter voor het laatste nieuws.

-------------------------------------------------- ----------
Officiële website: http://PokemonUNITE.com/
Officiële Twitter: https://twitter.com/PokemonUNITE/
Gebruiksvoorwaarden: https://www.apppokemon.com/pokemon-unite/kiyaku/kiyaku003/rule/detail/#anchor_en

Juridisch:
• Dit is een gratis te starten game; optionele in-game aankopen beschikbaar. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht.
• Een internetverbinding is vereist om het spel te spelen.
Meer informatie