Deze app bevat informatie over films en tv-shows

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
4 apr. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Installaties
100+

Pavo TV OTT & Sports helper APP

Pavo TV is een gratis app die actuele informatie geeft over de nieuwste films en tv-programma's. Met onze uitgebreide verzameling titels uit verschillende genres en categorieën kun je gemakkelijk nieuwe releases ontdekken en op de hoogte blijven van wat populair is. Onze gebruiksvriendelijke interface en gedetailleerde samenvattingen, beoordelingen en recensies maken het gemakkelijk om weloverwogen beslissingen te nemen over wat je hierna gaat kijken.

Functies:

- Krijg toegang tot de laatste informatie over films en tv-programma's.
- Blader door een uitgebreide verzameling titels uit verschillende genres en categorieën.
- Lees gedetailleerde samenvattingen, beoordelingen en beoordelingen om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.
- Ontvang aanbevelingen op basis van uw kijkgeschiedenis.
- Maak een volglijst om uw favoriete titels bij te houden.
- Stel herinneringen in voor aankomende releases en mis nooit meer een nieuwe aflevering.
- Met Pavo TV vind je gemakkelijk de perfecte film of tv-show voor jouw stemming. De app biedt afbeeldingen en trailers van hoge kwaliteit voor elke titel, zodat je een voorproefje kunt krijgen van wat je gaat zien. U kunt gepersonaliseerde aanbevelingen krijgen op basis van uw kijkgeschiedenis, zodat u nieuwe titels kunt ontdekken die aansluiten bij uw interesses. U kunt een volglijst maken om uw favoriete titels bij te houden en herinneringen instellen voor aankomende releases, zodat u nooit meer een nieuwe aflevering of film mist.

Pavo TV wordt regelmatig aangevuld met nieuwe titels, zodat je altijd iets nieuws kunt vinden om naar te kijken. De app vereist een internetverbinding om goed te functioneren en is compatibel met de meeste Android-apparaten met Android 5.0 of hoger. Pavo TV is een geweldige app voor iedereen die van films en tv-programma's houdt en op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases.

Download Pavo TV nu en begin met het ontdekken van je nieuwe favoriete programma's!

Vrijwaring:

De Pavo TV-app is niet bedoeld om films te streamen of content te downloaden. De app gebruikt alleen The Movie Database API voor informatie, maar wordt niet onderschreven of gecertificeerd door The Movie Database.

Servicevoorwaarden TMDB API: https://www.themoviedb.org/documentation/api/terms-of-use. Deze services zijn gelicentieerd onder CC BY-NC 4.0: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0

De Pavo TV TV-app geeft geen films direct weer en staat het downloaden van films niet toe. Onze app volgt de richtlijnen voor "redelijk gebruik" van de Amerikaanse wetgeving. Als u denkt dat er een directe schending van het auteursrecht of handelsmerk is die niet voldoet aan de richtlijnen voor "redelijk gebruik", neem dan rechtstreeks contact met ons op.
Meer informatie