Voeg alle nummertitanen samen om te vechten met een groter baasnummer.

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
5 apr. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Installaties
100+

Merge Number Titans GAME

Misschien heb je hiervoor nog nooit een nummergevecht gezien. Geniet van gevechten met verschillende aantallen animaties in dit spel. Voeg supersnel samen en combineer alle nummers, maak een grotere legerfusie om tegen baas en andere vijanden te vechten.
Eenvoudig spel, gebruik je strategie om nummers of krijgers op je open slagveld te combineren en tegen tegenstanders te vechten. Je moet een fusie van je troepen maken en nummers snel samenvoegen als je wilt winnen in deze Number Titans-strijd.
Het is een realtime strategiespel, een epische gevechtssimulator als nooit tevoren. Als je graag nummerspellen speelt en kleine aantallen titanen samenvoegt om met grote aantallen titanen te vechten en het gevecht te winnen.
Begin met vechten en neem de controle over je vijandelijke gebied. Geniet van de beste nummeranimatie in het Merge Number Titan-spel. Denk snel en reageer dienovereenkomstig, want tegenstanders zijn baggers. Gebruik je strategie en tactiek om de strijd te winnen en naar het volgende niveau van de rampage van de nummertitanen te gaan.

Vecht met de grote baas nadat je al je wezens hebt samengevoegd als een nummerbaas! Bij elke stap van deze uitdaging wacht een nummer dat is versmolten met toenemende kracht op je! Pas uw strategie in realtime toe en zoek de juiste combinatie om te tekenen.

Slechts 1% van de spelers ontgrendelt alle wezens en wint deze nummerbash-uitdaging ⏩ Ben jij er klaar voor?

Laat je krijgers en je nummerploeg groeien van eenvoudige soldaten tot geweldige aantallen wanneer je ze samenvoegt en bevecht. Gebruik je vinger om de juiste combinatie te tekenen en je grotere getal te laten evolueren.

Onthoud dat als je je nummers niet supersnel samenvoegt, je vijanden je zullen verslaan in het laatste gevecht. Ben je klaar om mee te doen en te botsen in dit nummertitanenspel?
Meer informatie