Scoor een doelpunt in voetbalwedstrijden om kampioen te worden en win een voetbalbeker in de competitie.

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
7 apr. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
500.000+

App APKs

Street Football: Futsal Games GAME

Anticipeer op de beste momenten van de speler in de 2022 straatvoetbal futsal offline games en laat de voetballer een aanval ontketenen met alle kracht. Het is niet gemakkelijk om doelen nauwkeurig te schoppen als je dit probeert, maar de beloning voor het behalen van het juiste doel zal episch zijn.

Voetbalgames bieden de wereld de mogelijkheid om in 2022 van nieuwe games te genieten met ultieme gameplay als nooit tevoren. Pronk met je flexibele vaardigheden om langs de verdediger te gaan. Voel de opwinding, pronk met je kampioenschap en ervaar de climax van offline voetbalwedstrijden uit de eerste hand.

Speel met enkele van de voetbalkrachtpatsers, of meld je aan om je favoriete spelers te ontwikkelen om een ​​droomteam van 5 kampioenen op te bouwen tussen de top 11 spelers. Neem het op tegen rivalen van over de hele wereld en voel de intensiteit van de voetbalwedstrijd terwijl je het veld betreedt.

De offline voetbalgameplay is heel gemakkelijk te besturen en stelt je in staat om te beginnen met het plezier. Veeg eenvoudig met uw vinger over het scherm om de bal te trappen en een doelpunt te maken!

Maar laat je bewakers niet in de steek, want je hebt een sterk plan en een sterke strategie nodig om voetbalschoten te verdraaien naarmate je verder komt in het level. 2022 Straatvoetbal futsal-spellen worden niet moeilijk, maar het biedt de ervaring van de beste flick om te trappen! Wees de legende in elke voetbalwedstrijd.

Straatvoetbal: Futsal Game-functie:
Voor de echte voetbalfan zal dit spel een geweldige traktatie zijn.

1. Speel gratis offline voetbalspellen:
Geniet van een gratis offline 2022 voetbalwedstrijd zonder internet en laat je moves zien.

2. Beleef een voetbalwedstrijd in 3D:
Dompel jezelf onder in het opmerkelijke grafische 3D-voetbalspel en trap het voetbal af om door te gaan in de voetbalcompetitie.

3. Win competitie om beloningen te verdienen:
Om een ​​legende te worden in het offline zaalvoetbalspel voor straatvoetbal, moet je proberen een doelpunt te maken in de wereld van een voetbalspel om munten te verdienen.

4. Multiplayer- Speel samen met je team:
Bouw een team van legendes en speel samen in een competitie om te pronken met je snelle bewegingen in de multiplayer-modus.

5. Sla toe in eenvoudige gameplay en gemakkelijk te besturen:
Straatvoetbal wacht op nieuwe animaties en verbeterde gameplay om een ​​buitengewone ervaring te creëren.

6. Kies je eigen stadion :
Bij straatvoetbalwedstrijden draait alles om coole stadions en opvallende arena's. Zodra je alle niveaus in een voetbalspel hebt voltooid, kun je het stadion gemakkelijk ontgrendelen.
Meer informatie