Bahis uygulaması.

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
14 Eki 2022
Geliştirici
Kategori
Google Play ID
Yükleme sayısı
1.000+

Color Wiz APP

Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası, Hizmeti kullandığınızda bilgilerinizin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesiyle ilgili politikalarımızı ve prosedürlerimizi açıklar ve Sizi gizlilik haklarınız ve yasaların Sizi nasıl koruduğu konusunda bilgilendirir.

Yorum ve Tanımlar

Tercüme

Baş harfi büyük olan kelimeler, aşağıdaki koşullar altında tanımlanmış anlamlara sahiptir.
Aşağıdaki tanımlar, tekil veya çoğul olarak görünüp görünmediklerine bakılmaksızın aynı anlama sahip olacaktır.

Tanımlar

Bu Gizlilik Politikasının amaçları için:

Uygun olduğu şekilde, Hizmete erişen veya onu kullanan kişi veya adına bu kişinin Hizmete eriştiği veya Hizmet'i kullandığı şirket veya diğer tüzel kişilik anlamına gelir.

Şirket (bu Sözleşmede "Şirket", "Biz", "Biz" veya "Bizim" olarak anılacaktır) colorwiz.shop'u ifade eder.

Bağlı kuruluş, bir taraf tarafından kontrol edilen, kontrol edilen veya bir tarafla ortak kontrol altında olan bir kuruluş anlamına gelir; burada "kontrol", yönetim kurulu üyelerinin veya diğer idari seçimler için oy hakkına sahip hisselerin, özsermaye paylarının veya diğer menkul kıymetlerin %50 veya daha fazlasına sahip olmak anlamına gelir. otorite.

Hesap, Hizmetimize veya Hizmetimizin bölümlerine erişmeniz için oluşturulan benzersiz bir hesap anlamına gelir.

Site, https://colorwiz.shop adresinden erişilebilen colorwiz.shop'u ifade eder.

Hizmet, Siteyi ifade eder.

Ülke şunu ifade eder: Uttar Pradesh, Hindistan

Hizmet Sağlayıcı, Şirket adına verileri işleyen herhangi bir gerçek veya tüzel kişi anlamına gelir. Hizmeti kolaylaştırmak, Şirket adına Hizmeti sağlamak, Hizmetle ilgili hizmetleri gerçekleştirmek veya Şirketin Hizmetin nasıl kullanıldığını analiz etmesine yardımcı olmak için Şirket tarafından istihdam edilen üçüncü taraf şirketleri veya bireyleri ifade eder.

Üçüncü taraf sosyal medya hizmeti, bir kullanıcının hizmeti kullanmak için oturum açabileceği veya bir hesap oluşturabileceği herhangi bir web sitesi veya sosyal ağ sitesini ifade eder.

Kişisel Veriler, kimliği belirli veya belirlenebilir bir kişiyle ilgili her türlü bilgidir.

Çerezler, bir web sitesi tarafından bilgisayarınıza, mobil cihazınıza veya başka bir cihaza yerleştirilen ve çeşitli kullanımları arasında o web sitesindeki tarama geçmişinizin ayrıntılarını içeren küçük dosyalardır.

Cihaz; bilgisayar, cep telefonu veya dijital tablet gibi Hizmete erişebilen herhangi bir cihaz anlamına gelir.

Kullanım verileri, Hizmetin kullanımı veya Hizmet altyapısının kendisi tarafından oluşturulan otomatik olarak toplanan verileri ifade eder (örneğin, bir sayfa ziyaretinin süresi).

Kişisel verilerinizin toplanması ve kullanılması

Toplanan veri türleri

kişisel veri

Hizmetimizi kullanırken, sizinle iletişim kurmak veya sizi tanımlamak için kullanılabilecek belirli kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri bize sağlamanızı isteyebiliriz. Kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler aşağıdakileri içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

E-posta adresi

Adı ve soyadı

Telefon numarası

Adres, Eyalet, İl, Posta Kodu, Şehir

Kullanım verisi

Kullanım verisi

Kullanım Verileri, Hizmet kullanılırken otomatik olarak toplanır.
Kullanım Verileri, cihazınızın internet protokol adresi (ör. IP adresi), tarayıcı türü, tarayıcı sürümü, ziyaret ettiğiniz Hizmetimizin sayfaları, ziyaretinizin saati ve tarihi, bu sayfalarda geçirilen süre, benzersiz cihaz tanımlayıcıları gibi bilgileri içerebilir. ve diğer teşhis verileri.
Hizmete bir mobil cihaz üzerinden veya aracılığıyla eriştiğinizde, kullandığınız mobil cihazın türü, mobil cihazınızın benzersiz kimliği, mobil cihazınızın IP adresi, işletim sisteminiz, tür dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere belirli bilgileri otomatik olarak toplayabiliriz. kullandığınız mobil İnternet tarayıcısının, benzersiz cihaz tanımlayıcılarının ve diğer tanılama verilerinin
Ayrıca, Hizmetimizi her ziyaret ettiğinizde veya Hizmete bir mobil cihaz aracılığıyla veya aracılığıyla eriştiğinizde tarayıcınızın gönderdiği bilgileri de toplayabiliriz.
Devamı