3D Kıyamet Sonrası ve Bilim Kurgu Aksiyon RPG. Hızlı tempolu bir Savaş Başlatın!

Reklam

En Son Sürüm

Güncelleme
7 Nis 2023
Kategori
Yükleme sayısı
1.000.000+

App APKs

Punishing: Gray Raven GAME

Cezalandırma: Gray Raven, hızlı tempolu, ultra şık bir Aksiyon RPG'sidir.

İnsanlığın nesli neredeyse tükendi. Dünya, The Punishing olarak bilinen biyomekanik bir virüs tarafından çarpıtılmış ve çarpıtılmış robotik bir ordu olan Corrupted tarafından fethedildi. Son kurtulanlar uzay istasyonu Babylonia'da yörüngeye kaçtı. Yıllarca süren hazırlıktan sonra, Gri Kuzgun özel kuvvetler birimi, kayıp anavatanlarını geri alma görevine liderlik ediyor. Sen onların liderisin.

Gri Kuzgun biriminin komutanı olarak, dünyanın tanıdığı en büyük cyborg askerlerini bir araya getirmek ve onları savaşa yönlendirmekle görevlendirildin. Bu şık Aksiyon-RPG'de Punishing virüsünün arkasındaki karanlık gerçekleri ortaya çıkarın, Corrupted'ı geri püskürtün ve Dünya'yı geri alın.

YILDIRIM HIZLI MÜCADELE EYLEMİ

Kendinizi şık, yüksek hızlı savaş aksiyonuna bırakın. Ekip üyelerinizi gerçek zamanlı 3D savaşlarda doğrudan kontrol edin, dövüşün ortasında ekip üyelerinizi etiketleyin, her karakterin özel hareketlerinde ustalaşın. Hızlı kombinasyonlarla düşmanları savuşturun, atlatın ve sabitleyin, ardından kullanımı kolay bir 3'lü eşleştirme yetenek sistemi aracılığıyla düşmanlarınızı en güçlü tekniklerinizle ezin.

APOKALİPTİK BİR BİLİM KURGU EPİSİ

Yıkılmış bir dünyanın derinliklerine dalın ve bu karanlık siberpunk ortamının ardındaki gerçekleri ortaya çıkarın. Düzinelerce görsel roman tarzı hikaye anlatımı içeren bu, görülmesi gereken birçok harikası olan kasvetli güzel bir dünya. Cesaret, gizli bölümlerin kilidini açarak hikayeyi çok daha karanlık bir perspektiften deneyimlemenize izin verebilir.

YIKILMIŞ BİR DÜNYAYI KEŞFEDİN

Terk edilmiş şehir sokaklarından çöl savaş bölgelerine, yükselen mega yapılara ve soyut sanal alemlere kadar çok çeşitli çarpıcı ortamları keşfedin. Sürekli genişleyen sinematik bir hikayede Corrupted'a karşı zorlu kutup savaş alanlarına ve hatta Dünya'nın yerçekiminin ötesine geçin.

MUHTEŞEM İNSAN SONRASI TARZ

Sadece et ve kan, Cezalandırma ile savaşmak için yeterli değil, bu yüzden askerler daha fazla bir şey haline geldi. Yapılar olarak bilinenler, güçlü mekanik bedenlerle kaplanmış insan zihinleridir. Yüzlerce düşman tipine karşı savaşmak için bu canlı silahlardan düzinelerce toplayın, hepsi zengin bir şekilde detaylandırılmış ve tam 3D olarak canlandırılmıştır.

İŞİTSEL SALDIRI

Çarpıcı film müziğinin nabzını tutan vuruşlar eşliğinde bir yıkım senfonisinde savaş alanında dans edin. Punishing: Grey Raven, ortam, atmosferik parçalardan vurucu davul ve baslara kadar, gözler kadar kulaklar için de bir zevktir.

SAVAŞ ALANININ ÖTESİNDE BİR EV İNŞA ET

Zulümden kurtularak, süper sevimli karakterlerin ve sıcak yurtların baskınızı sorunsuz bir şekilde hafifletmesine izin verin. Her yatakhaneyi çeşitli temalardan dekore edin. Uğruna savaştığınız barışa dalın.

--- BİZE ULAŞIN ---
Lütfen aşağıdakilerden herhangi biri aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin:
Resmi Site: https://pgr.kurogame.net
Facebook: https://www.facebook.com/PGR.Global
Twitter: https://twitter.com/PGR_GLOBAL
YouTube: https://www.youtube.com/c/PunishingGrayRaven
Anlaşmazlık: https://discord.gg/pgr
Devamı