Yeni sınırlı üretim siyah altın Sunshine Eternal‧ Atum geliyor!

Reklam

En Son Sürüm

Güncelleme
7 Nis 2023
Geliştirici
Kategori
Google Play ID
Yükleme sayısı
10.000.000+

App APKs

神魔之塔 GAME

Seth, Shu, Ra ve Tefnut tarafından büyütülen, adı "akşam güneşi" anlamına gelen "Sunshine Eternal - Atum", 3 Nisan (Pzt) öğlen 12:00'de tanrılar ve iblisler diyarına inecek! "Ebedi Güneş - Atum" son derece nadir 7 yıldızlı sınırlı bir karakterdir. Sihirdarlar, sınırlı etkinlik süresi boyunca "Twilight Drive" kart kutusundaki Felsefe Taşı ile kart çekebilir ve "Ebedi Güneş - Atum" kazanma şansı vardır. "Mu" kendi kullanımı için.

Sihirdarlar, "Twilight Driving" etkinliği sırasında ilk kez giriş yaptıklarında 10 "Twilight Driving Summon Ticket" alabilirler. Şanslı sihirdarlar, "Blazing Sun - Atum" çizebilir!

Tanrıların ve iblislerin kulesinde, bu kaotik dünyada değişiklikler getirebileceğine inanan sihirdar olarak umudumuz sizsiniz. Sihirdarlar, belirli rün taşlarını ortadan kaldırma denemesinden geçebilir, mitolojik geçmişe sahip çağrılmış canavarları toplamak için seviyeyi temizlemek için ödülleri kullanabilir ve binden fazla farklı zorluk seviyesine meydan okuyabilir.

Tower of Gods and Demons oynamak ücretsizdir! Sihirdarlar, nadir bulunan veya özel çağrılan canavar mühür kartlarını toplamak, dayanıklılığı geri kazanmak, sırt çantası kapasitesini artırmak ve daha fazlasını yapmak için oyunda sihirli taşlar satın alabilirler.

Savaş alanına katılın ve bu sonsuz savaşa bir son verin!

Resmi Facebook hayran grubu: http://www.fb.com/tos.zh
Resmi Instagram: http://instagram.com/tos_zh

- Bu oyunun içeriği şiddetli olaylar içeriyor ve bazı karakterler göğüs ve kalçaları vurgulayan kıyafetler giyiyor. Çin Cumhuriyeti'nin oyun yazılımı sınıflandırma yönetimi yöntemine göre, ek seviye 12 olarak sınıflandırılıyor.
- Lütfen oyun saatine dikkat edin ve bağımlılıktan kaçının.
- Bu oyunun bazı içerikleri ek ödeme gerektirir.
Devamı